неделя, 19 февруари 2017 г.

Не Ви ли е срам от Слави Бинев?


Бившият евродепутат избран от листите на Атака и депутат от Патриотичния фронт Слави Бинев мина към ДПС. Бинев ще е водач на листа на партията в един от големите райони на София - 23-ти МИР. Както се казва - не си ти когато си гладен.
Критикът на ДПС Слави Бинев се обърна към партията на Доган, като спасителен пояс за Народното събрание. Бившият каратист не се посвени да използва ДПС, като вход за Парламента, след като беше изхвърлен от така нареченото Патриотично обединение, зад което застанаха НФСБ, ВМРО и Атака.


Слави Бинев не сметна за нужно да каже, как така светкавично припозна идеите на ДПС. Нали уж всички патриоти възприемат именно ДПС, като етническа партия, която повече защитава интересите на съседна Турция, отколкото на България. Къде остана за Вас родината - неуважаеми господин Бинев. Какво ще обясните на хората, които даваха гласа си за Вас? 

Единственото Ви оправдание може да бъде в това, че не за първи път правите срамно политическо порно. Нали вие бяхте най-яростния критик на ГЕРБ, а после ги подкрепяхте в Народното събрание. Когато веднъж те предали тези, които са ви избрали, то защо да не го направите и втори път. То вече Ви стана традиция.

Господин архонт нямате ли страх от Бога?

Няма коментари:

Публикуване на коментар